برگزاری جلسه شورای معاونین شهرداری منطقه ۱۰

در نشست شورای معاونین منطقه ۱۰، برنامه‌ای جامع برای رسیدگی به مطالبات محلات تدوین شد. این طرح با تقسیم کار ویژه میان حوزه‌های مختلف مدیریت شهری، به‌زودی وارد مرحله اجرا می‌شود تا رضایت شهروندان و رفع مشکلات روزمره و ریشه‌ای محلات محقق گردد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، نخستین روز هفته با برگزاری جلسه شورای معاونین آغاز شد؛ نشستی که محور اصلی آن برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ویژه شهردار منطقه در حوزه محلات بود.

در این جلسه، شهردار منطقه با تأکید بر اهمیت ارتباط مستقیم با مردم و رسیدگی به نیازهای محلی، از تقسیم کار ویژه میان معاونت‌ها و واحدهای مرتبط خبر داد. وی اعلام کرد: «هدف اصلی این طرح، شناسایی دقیق مشکلات روزمره و ریشه‌ای محلات و ارائه راهکارهای اجرایی برای رفع آنهاست.»

براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، طرح ویژه مدیریت شهری منطقه ۱۰ به‌زودی آغاز خواهد شد و با تحرک و پویایی بیشتر در سطح محلات همراه خواهد بود. این اقدام به‌عنوان گامی مؤثر در جهت افزایش رضایتمندی شهروندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری در منطقه تلقی می‌شود.

شهردار منطقه همچنین تأکید کرد که اجرای این طرح نیازمند هم‌افزایی تمامی بخش‌ها و همراهی شهروندان است و افزود: «با رویکرد محله‌محور، تلاش می‌کنیم صدای مردم را بشنویم، مشکلات را اولویت‌بندی کنیم و با پیگیری منظم، مسیر توسعه متوازن منطقه را هموار سازیم.»

برگزاری جلسه شورای معاونین شهرداری منطقه ۱۰

برگزاری جلسه شورای معاونین شهرداری منطقه ۱۰

انتهای پیام/

۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
کد خبر: 72811

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =