پویش «موتورسوار خوب» در منطقه ۲ آغاز شد

پویش موتورسوار خوب با هدف گسترش فرهنگ استفاده صحیح و قانونمند از موتورسیکلت و کاهش احساس ناامنی ناشی از رفتارهای پرخطر برخی موتورسواران در منطقه۲ اجرا می شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲، یوسف مزارعی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۲ با اعلام این خبرگفت:با توجه به سهم بالای موتورسواران در حوادث رانندگی،پویش موتورسوارخوب با رویکرد آگاهی بخشی ، فرهنگسازی و آموزش رفتار صحیح ترافیکی به موتورسواران در دستور کار حوزه اجتماعی و فرهنگی قرار گرفت.
او افزود: در این پویش، تلاش می شود  تا با اجرای برنامه های  آموزشی و فرهنگی، میزان آگاهی شهروندان به ویژه موتورسواران، خانواده‌ها و افراد پیرامون آنها را نسبت به مخاطرات  ناشی ازرفتارهای نابهنجار بعضی از راکبان و هم چنین الزام ایشان به رعایت انضباط اجتماعی و قوانین رانندگی و ترافیکی  افزایش داده و از میزان احساس ناامنی ناشی از رانندگی خطرناک برخی راکبین موتور کاسته شود.
 معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲ اضافه کرد: پویش موتورسوار خوب با تمرکز بر طراحی فعالیت‌های متنوع تبلیغی – آموزشی، موضوع‌هایی همچون استفاده از کلاه ایمنی، رعایت قوانین و مقررات ترافیکی، تجاوزنکردن به حریم عابر پیاده و... افزایش سهم خود مراقبتی شهروندان و موتورسواران را مورد توجه قرار می‌دهد.
مزارعی  درادامه به برگزاری مانور نمادین موتورسوارخوب اشاره کرد و گفت: این مانور  با همکاری پلیس راهور در محورهای پرتردد موتورسوران منطقه و با هدف آگاهی بخشی و اطلاع رسانی درباره مخاطرات رفتارهای نابهنجار بعضی از راکبان و هم چنین الزام ایشان به رعایت انضباط اجتماعی و قوانین رانندگی و ترافیکی برگزارمی شود.
او با بیان اینکه این پویش تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ در سطح منطقه دو ادامه دارد افزود: این کمپین با همکاری حوزه حمل و نقل و ترافیک و پلیس راهوراجرا می شود وتلاشی نو برای ایجاد فرهنگ سازی برای جامعه بزرگ موتورسواران است.

۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
کد مطلب: 7311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =