افتتاح یگان حفاظت شرکت توسعه فضای فرهنگی شهرداری تهران در مجموعه فرهنگی ایوان ری

در اولین روز از هفته نیروی انتظامی، یگان حفاظت شرکت توسعه فضای فرهنگی با حضور فرمانده مرکز یگان حفاظت و مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی درپردیس فرهنگی ایوان ری راه‌اندازی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، مراسم افتتاح و راه‌اندازی یگان حفاظت شرکت توسعه فضای فرهنگی شهرداری تهران با حضور سردار سیدهادی موسوی، مشاور شهردار و فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران، محمدناظم رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی و جمعی از مدیران و مسئولان در پردیس فرهنگی ایوان ری برگزار شد.

ناظم رضوی در ابتدا با یاد و تقدیر از مقام شامخ شهدای جنگ ۱۲ روزه گفت: عاملان و حافظان امنیت،  موجب آرامش، امنیت و توسعه اند و این همه مدیون مجاهدتها و تلاش بی وقفه ارکان نظام و نیروی انتظامی در جای جای کشورعزیزمان هستیم. توسعه و بهره برداری از فضاهای فرهنگی بدون امنیت مستمرامکان پذیر نیست. با وجود مجموعه های فرهنگی فرا منطقه ای مانند رود دره فرحزاد و باغ راه حضرت زهرا(ع)  و ایوان ری ، وجود و حضور یگان حفاظت مجرب و با تجربه از الزامات و ضروری است و راه اندازی یگان حفاظت مستقردر مجموعه فرهنگی ایوان ری ، دغدغه مندی نسبت به این موضوعات را برطرف کرده است.

سردار موسوی نیز در سخنانی گفت: انقلاب اسلامی مانند نوری است که بر ایران تابید و هنوز تابان و درخشان است و همواره دشمنان تلاش کرده‌اند با جنگ، تحریم و توطئه  این نور برخاسته از اراده ملت را خاموش کنند.

وی در ادامه اظهار کرد:«امنیت امروز برای ما نه‌تنها یک وظیفه انتظامی، بلکه پایه‌ای برای توسعه اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است و یگان حفاظت و سیاست‌های مدیریت شهری، در تلاش است تا تمامی دغدغه‌های مدیریت شهری را در این حوزه پاسخ دهد.»

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران با اشاره به مسئولیت‌های این شرکت گفت: «شرکت توسعه فرهنگی شهرداری تهران بهره‌بردار بسیاری از فضاهای فرهنگی شهر است و برنامه‌های متنوعی را در دستور کار دارد. بدیهی است برگزاری هرگونه رویداد فرهنگی بدون درنظرگرفتن پیوست انتظامی می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند؛ ازاین‌رو ایجاد یگان حفاظت در این مجموعه ضرورتی انکارناپذیر بود.»

انتهای پیام/

۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۲
کد خبر: 73127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 15 =