به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، جشنواره غذا با عنوان «طعمهای ماندگار» با حضور پرشور بانوان کارآفرین در بوستان بانوان ریحانه برگزار شد. این رویداد فرهنگی و اجتماعی با هدف حمایت از اقتصاد خانگی، ترویج فرهنگ غذایی ایرانی و نمایش توانمندیهای بانوان منطقه، صحنهای از همدلی، خلاقیت و مهارت را به نمایش گذاشت.
در این جشنواره بیش از ۲۰ نفر از بانوان فعال در بازارچههای «جان و زندگی» با تهیه و ارائه غذاهای اصیل و سنتی ایرانی، در فضایی رقابتی و دوستانه به رقابت پرداختند.
پس از داوری آثار توسط هیئت داوران و ارزیابی بر اساس معیارهایی چون اصالت طعم، خلاقیت در پخت، رعایت اصول بهداشتی و زیبایی ارائه، مراسم تقدیر از شرکتکنندگان برگزار شد. در این بخش با اهدای لوحهای یادبود و هدایای نمادین، از تلاش و مشارکت بانوان حاضر قدردانی شد.
انتهای پیام/
نظر شما