به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، مدیران ارشد شهرداری منطقه ۱۸ پایتخت و سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور در راستای افزایش سرانه فضاهای ورزشی در محلات خلیج و نوروزآباد تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
بر اساس این تفاهم نامه همکاری مشترک، مقرر شد تا امکانات ورزشی در اختیار سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر برای رفاه حال شهروندان خدمات دهی و برخی تولیدات گل و گیاه در آن مجموعه نیز به منظور بهبود سیما و منظر شهری به مدیریت شهری واگذار گردد.
برپایه این گزارش، مدیریت شهری منطقه نیز می بایست بر اساس مواد تفاهم نامه در زمینه تأمین زیر ساختهای عمرانی، خدماتی و رفاهی نیز مطالبات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر را مرتفع نماید.
گفتنی است؛ مشاور اجرایی شهردار با مشایعت معاونین خدمات شهری و محیط زیست، حمل و نقل و ترافیک، فنی و عمرانی، شهردار ناحیه ۵ و تنی چند از مدیران منطقه در بازدیدی پیرامون اجرایی شدن موارد مورد نظر طرفین در تفاهم نامه با نمایندگان سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به بحث وتبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/
نظر شما