به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹؛ مجتبی شیشهگر، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه گفت: استقرار خودرو های فرسوده در شبکه معابر منطقه و ایجاد سدمعبر در خیابانها باعث کاهش خدمت رسانی و ایجاد ترافیک و اختلال در عبور و مرور شهری شده است.
وی افزود: وجود این خودرو ها علاوه بر ایجاد آلودگی منظر شهری و نازیبایی چهره عمومی محلات، تاثیر بسزایی در ایجاد گره های ترافیکی میشود.
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۹ عنوان کرد: بنا بر دستورالعملهای ابلاغی و با توجه به ایجاد هماهنگی بین شهرداران نواحی، معتمدین محلات و پلیس راهور مقرر شد در اسرع وقت نسبت به احصاء، جمع آوری و انتقال خودروهای فرسوده به پارکینگ های نیروی انتظامی جهت تعیین تکلیف نهایی اقدام شود.
وی اظهار داشت: با همکاری پلیس راهور از آغاز اجرای طرح در مهر ماه، نسبت به شناسایی حدود ۶۸ خودرو فرسوده و جمع آوری و انتقال ۱۳ دستگاه از آنها به پارکینگهای مجاز در فاز اول اقدام شده است.
به گفته شیشهگر این اقدام تا تحقق کامل طرح مبنی بر انتقال تمامی خودرو های فرسوده واقع در سطح شبکه معابر منطقه ۹ تداوم خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما