اجرای طرح ساماندهی ترافیک در خیابان بهشت تهران

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۱۲ گفت: با هدف کاهش بار ترافیکی و بهبود جریان تردد در خیابان بهشت، طرح ساماندهی ترافیکی این محور وارد فاز اجرایی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، محسن رضایی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه اظهار داشت: در پی بروز مشکلات ترافیکی در خیابان بهشت و ضرورت ساماندهی تردد در این مسیر پرتردد، طرحی با هدف بهبود وضعیت عبور و مرور به‌صورت آزمایشی و با اجرای خشک‌چین آغاز شده است.

وی در این‌باره گفت: در قالب این طرح، یک مسیر عبوری جدید در ضلع شمالی خیابان بهشت با حذف پارک حاشیه‌ای ایجاد شده است که این مسیر در فاز نخست، از محدوده پس از خیابان معراج تا نزدیکی خیابان فیاض‌بخش در ضلع غربی خیابان خیام امتداد یافته و فضای لازم برای عبور وسایل نقلیه را فراهم می‌کند.

رضایی افزود: هدف از اجرای این مسیر، تسهیل دسترسی خودروهایی است که قصد مراجعه به کاربری‌های ضلع شمال خیابان خیام و شبکه معابر بالادست را دارند، بدون اینکه وارد بخش‌های جنوبی خیابان شوند و با کانالیزه شدن جریان تردد، انتظار می‌رود بخش قابل توجهی از بی‌نظمی‌های ترافیکی کاهش یابد.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۱۲ همچنین با اشاره به اقدامات ایمنی انجام‌شده اظهار داشت: در راستای ارتقای ایمنی شهروندان، نقاط منتهی به نیوجرسی‌های خشک‌چین شده با نصب بشکه‌های هشداردهنده و تابلوهای جهت‌نما تجهیز شده‌اند تا رانندگان با آگاهی کامل از مسیر جدید استفاده کنند.

انتهای پیام/

۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
کد خبر: 73985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 0 =