تداوم فعالیت‌های قرآنی در محلات با مشارکت مؤسسات مردم‌نهاد

نشست فصلی شورای قرآن و عترت شهرداری منطقه ۱۸پایتخت با رویکرد برنامه‌ریزی به جهت ترویج و بسط فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در محلات با مشارکت شهروندان برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، در این نشست شورای قرآن که برای سومین مرتبه درسالجاری برگزار شده بود، سیفی مشاور شهردار ورئیس شورای قرآن و عترت شهرداری تهران، محمدی شهردار منطقه، تنی چند از مدیران شهری و نمایندگان نهادها و دستگاه های فعال در زمینه قرآن و عترت حضور داشته و در خصوص ارتقاء سطح کمی وکیفی برنامه های پیش بینی شده با یکدیگر به بحث وتبادل نظر پرداختند. 

برپایه این گزارش، بسط و توسعه فعالیتهای قرآنی طرح آرمان در اماکن عمومی، حمایت مادی ومعنوی مدیریت شهری منطقه از فعالیتهای نهادها و دستگاه های فعال در زمینه قرآن و عترت و تداوم برپایی محافل قرآنی نظیر پله پله تا تلاوت با مشارکت شهرداری و دیگر نهادهای مسئول از جمله مصوبات این نشست بود.

گفتنی است؛ در پایان این نشست نیز احکام فعالیت یک ساله هریک از اعضای شورای قرآن و عترت از سوی سیفی مشاور شهردار تهران و محمدی شهردار منطقه به آنها تنفیذ شد. 

انتهای پیام/

۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
کد خبر: 74133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 8 =