پاکسازی نقاط آلوده منطقه ۸ با انسداد بیش از ۱۰۰ کلونی جانوران مضر 

در مهرماه سال جاری، عملیات گسترده پاکسازی نقاط آلوده و انسداد بیش از ۱۰۸ کلونی جانوران مضر شهری در منطقه ۸ اجرا شد.

به گزارش شهر به نقل ازروابط عمومی شهرداری منطقه ۸؛ سید مهدی میرحسینی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه، گفت: در راستای اجرای طرح نگهداشت شهر و ارتقای سطح بهداشت عمومی، عوامل اجرایی خدمات شهری اقدام به طعمه‌گذاری در محل‌های آلوده و محورهای اصلی و فرعی منطقه کردند.

وی افزود: در این طرح، بیش از ۱۹۴ کلونی در محورهای اصلی و فرعی طعمه‌گذاری شد و در ادامه، ۱۰۸ کلونی به‌طور کامل مسدود گردید. این عملیات با هدف مبارزه با موش‌ها و سایر جانوران مضر شهری و کنترل جمعیت آن‌ها در محدوده‌های مختلف منطقه انجام گرفت.

میرحسینی با اشاره به اقدامات آموزشی و اطلاع‌رسانی همزمان با اجرای طرح تصریح کرد: در مهرماه سال جاری، ۲۳۴ بنر اطلاع‌رسانی در سطح معابر منطقه نصب و ۷۸۰ بروشور آموزشی در میان شهروندان و اصناف توزیع شد تا آگاهی عمومی نسبت به حفظ بهداشت محیط افزایش یابد.

وی در پایان ضمن قدردانی از همراهی شهروندان گفت: با رعایت بهداشت عمومی و همکاری واحدهای صنفی مواد غذایی در جلوگیری از رهاسازی زباله‌های خوراکی، می‌توان تا حد زیادی از افزایش جمعیت جوندگان و جانوران مضر در سطح شهر جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
کد خبر: 74151

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 2 =