به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ ابراهیم کوه نژاد گفت: با هدف رفع خاموشی معابر، افزایش ایمنی تردد شبانه و بهبود جلوههای بصری شهر، عملیات نصب ۱۰۰ پایه چراغ دکوراتیو ۹ متری دو شعله در خیابان شهید رجایی؛ محور فرامنطقهای اجرا شد.
کوه نژاد افزود: این عملیات در ضلع شرقی و غربی خیابان شهید رجایی و خروجی بزرگراه آزادگان در حاشیه بوستان آسمان، در مجموع به طول ۱۵۰۰ متر انجام شده است.
وی اضافه کرد: در این طرح از پروژکتورهای LED با توان نوری ۲۰۰ وات با مصرف بهینه انرژی و بازده نوری بالا استفاده شده است که ضمن رفع نقاط تاریک، موجب افزایش روشنایی و جلوهی شبانه این محور پرتردد شده است.
کوهنژاد با بیان اینکه اجرای این پروژه علاوه بر تأمین روشنایی مطلوب، نقش موثری در زیباسازی محیط شهری و ارتقای منظر شبانه معابر دارد، خاطرنشان کرد: توسعه و بهروزرسانی زیرساختهای روشنایی شهری از اولویتهای این معاونت است و اجرای طرحهای مشابه در سایر معابر منطقه نیز در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما