بهبود ایمنی معابر با ارتقای تجهیزات ترافیکی در شرق پایتخت

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۳ از اجرای طرح ارتقای کیفی تجهیزات ترافیکی در نواحی چهار گانه این منطقه خبر داد و گفت: نخستین مرحله این طرح در ناحیه یک این منطقه اجرا شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، سید امیر سید هنجن، معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری منطقه در نخستین فاز طرح ارتقای کیفی تجهیزات ترافیکی گفت: این عملیات با هدف بهبود ایمنی تردد، ارتقای کیفیت معابر، اصلاح نواقص ترافیکی و تسهیل عبور و مرور شهروندان اجرا شد و طی آن، مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و ترافیکی به‌صورت متمرکز انجام گرفت.
به گفته وی، در جریان این طرح، فعالیت‌هایی همچون نصب و ترمیم تجهیزات ترافیکی، لکه‌گیری موضعی، اصلاح مسیرهای عبور عابر پیاده، خط‌کشی معابر، ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز و همچنین اتمام عملیات اجرای پیاده رو ایمن در بخش‌هایی از ناحیه یک اجرا شد.
سید امیر سیدهنجن، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۳ با بیان اینکه طرح ارتقای کیفی تجهیزات ترافیکی در ناحیه۱ آغاز برنامه‌ای مستمر است که با هدف ارتقای ایمنی و افزایش رضایت شهروندان، در تمامی نواحی منطقه برگزار خواهد شد، افزود:  تلاش ما این است که با مشارکت نواحی و ادارات این معاونت ، مشکلات ترافیکی منطقه  را به‌صورت سریع و موثر برطرف کنیم.
وی افزود: با انجام این عملیات، بخش قابل‌توجهی از نواقص ترافیکی اصلاح شده و اقدامات تکمیلی نیز در روزهای آینده دنبال خواهد شد تا معابر دارای استانداردهای بالاتر ایمنی باشند.
براساس اعلام معاونت حمل‌ونقل و ترافیک، مراحل بعدی طرح ارتقای کیفی تجهیزات طبق برنامه هفتگی در سایر نواحی منطقه اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/

۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
کد خبر: 74873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 14 =