برگزاری پویش "شهر آماده" در مدارس منطقه ۲۲

پویش "شهر آماده" در مدارس شمال غرب پایتخت با محوریت آموزش کمک‌های اولیه و تاب‌آوری در برابر حوادث به دانش‌آموزان برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌ عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ در راستای ارتقاء سطح آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان در شرایط بحرانی، پویش آموزش همگانی «شهر آماده» را در مدارس منطقه به اجرا در آمد. هدف اصلی این طرح، آموزش‌ها، افزایش آگاهی، آمادگی و توانمندسازی شهروندان در مواجهه مؤثر با حوادث و بلایای طبیعی و افزایش تاب‌آوری فردی و جمعی است.

️در جریان برگزاری این دوره آموزشی رایگان، دانش‌آموزان آموزش‌های کاربردی در زمینه‌هایآموزش کمک‌های اولیه حیاتی و روش‌های آمادگی مواجهه با حوادث و بحران‌ها را گذراند. ️این اقدام گامی مؤثر در نهادینه کردن فرهنگ ایمنی از سنین پایه به مسائل مدیریت بحران محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
کد خبر: 74941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 11 =