اجرای سرود همدلی نوجوانان گروه سرود دانش‌آموزی در رثای شهید سلیمانی

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مناسبت سال‌روز شهادت سردار سلیمانی، با مشارکت گروه‌های برتر طرح شهید بهنام محمدی، در سطح معابر و مناطق ۲۲ گانه سرود خیابانی توسط هنرمندان نوجوان قطعات همخوانی برگزار می‌کند.

به گزارش شهر به نقل از رسانه فرهنگی هنری روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ایمان کرد مدیر فرهنگی هنری منطقه یک و رئیس فرهنگسرای ملل در تشریح این خبر گفت: هنر بیان عواطف و احساسات و معراج روح متعالی انسان برای بیان زیبایی است و شعر و کلام آهنگین از والاترین و بی‌پیرایه ترین هنرهایی است که در فرهنگ اسلامی از جایگاه و حرمت خاصی برخوردار است.

کرد افزود: یک سال از شهادت سردار محبوب دل‌ها و قهرمان بی‌نظیر امت، شهید سردار سلیمانی گذشت و یکی از زیباترین بیان احساسات مردم نسبت به این رویداد مهم و سرنوشت‌ساز، در قاب ده‌ها میلیونی تشییع کنندگان پیکر ایشان هنرآفرینی شد که امروز به سبب محدودیت‌های کرونا توفیق تکرار آن را نداریم. بنابراین سعی کرده‌ایم علاوه بر تعداد قابل توجه‌ای برنامه‌های حوزه فضای مجازی با اجرای تعداد محدودی برنامه‌های حضوری متناسب با پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی بخشی از بیان احساسات خود را منتقل کنیم.

رئیس فرهنگسرای ملل افزود: گرود سرود، تبلور روح همبستگی جمعی و همدلی است که به نیابت از تمام مردم ایران به خصوص شهروندان تهرانی با افتخار نام و هدف سردار سلیمانی را فریاد می‌زنند. این برنامه از  روز شنبه ۱۳ دی ماه، هم زمان با سال روز شهادت سردار سلیمانی آغاز خواهد شد.

گروه سرود دانش آموزی رایت الزهرا سلام الله علیها از گروه های برتر طرح شهید بهنام محمدی است که با همکاری مراکز فرهنگی هنری و فرهنگسراهای مناطق ۲۲ گانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سطح معابر و میادین تهران به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
کد مطلب: 7540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =