تقویت نقش اجتماعی و محله‌محور ۶۱  مسجد منطقه یک در سال جاری

شهردار منطقه یک از تخصیص اعتبار در نظرگرفته شده برای تجهیز، توسعه و بهسازی ۶۱ مسجد سطح منطقه در سال جاری و در قالب عقد تفاهم‌نامه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حق‌بین شهردار منطقه یک گفت: مساجد به‌عنوان کانون‌های مهم فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در محلات، نقش اثرگذاری در ارتقای سرمایه اجتماعی دارند و به همین دلیل، حمایت از آن‌ها و تقویت ظرفیت‌های فرهنگی‌شان از اولویت‌های مدیریت شهری است و این رویکرد با برنامه‌ریزی و نظارت مستمر برپایه تفاهمنامه ادامه خواهد داشت.

شهردار منطقه یک با اشاره به نحوه تخصیص این اعتبار اظهار کرد: اعتبار اختصاص‌یافته با همکاری امور مساجد شمیرانات و با توجه به شرایط  مساجد، نیازهای عمرانی و برنامه‌ای آن‌ها، از ردیف توسعه، تجهیز و بهسازی مساجد تأمین شده است.

حق‌بین خاطرنشان کرد: این اعتبارات در چارچوب سیاست‌های مدیریت شهری و با هدف ارتقای زیرساخت‌ها، بهبود فضاهای فرهنگی و تقویت نقش اجتماعی و محله‌محور مساجد هزینه شده تا مساجد بتوانند بیش از پیش در خدمت اهالی محلات و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی باشند.

انتهای پیام/

۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۱
کد خبر: 75881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 7 =