جمع‌آوری و توقیف بیش از ۱۲ تن پسماند خشک غیرمجاز در منطقه ۱۰

مدیریت شهری منطقه ۱۰ در راستای ساماندهی پسماند و مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی، با اجرای طرح تشدید نظارت در سه‌ماهه پاییز، بیش از ۱۲ هزار کیلوگرم پسماند خشک جمع‌آوری‌شده به‌صورت غیرمجاز را شناسایی و به مراکز مجاز منتقل کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، شهرزاد بدخش رئیس اداره مدیریت پسماند منطقه ۱۰ گفت: طرح تشدید نظارت و برخورد قاطع با عوامل غیرمجاز بازیافت درجریان سه ماه گذشته، با هدف صیانت از حقوق شهروندان، ارتقای بهداشت محیط شهری و ساماندهی فرآیند مدیریت پسماند در سطح منطقه اجرا شد.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح و با همکاری عوامل اجرایی و نظارتی حوزه پسماند، مجموعاً ۱۲ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم پسماند خشک که به‌صورت غیرقانونی جمع‌آوری شده بود، شناسایی و توقیف و پس از جمع‌آوری به سکوی مجاز زنجان منتقل شد.

رئیس اداره مدیریت پسماند منطقه ۱۰ تأکید کرد: این اقدام در راستای مقابله با فعالیت شبکه‌های غیرمجاز بازیافت و کاهش آسیب‌های اجتماعی و زیست‌محیطی ناشی از فعالیت افراد فاقد مجوز انجام شده و نقش مؤثری در نظم‌بخشی به چرخه جمع‌آوری پسماند خشک در منطقه داشته است.

جمع‌آوری و توقیف بیش از ۱۲ تن پسماند خشک غیرمجاز در منطقه ۱۰

جمع‌آوری و توقیف بیش از ۱۲ تن پسماند خشک غیرمجاز در منطقه ۱۰

جمع‌آوری و توقیف بیش از ۱۲ تن پسماند خشک غیرمجاز در منطقه ۱۰

انتهای پیام/

۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
کد مطلب: 76403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =