برگزاری جلسه کمیته حقوقی و قضایی قرارگاه اجتماعی کلانشهر تهران در منطقه ۲۱

جلسه کمیته حقوقی و قضایی قرارگاه اجتماعی کلانشهر تهران در منطقه ۲۱ ، پس از بازدید میدانی از مهم‌ترین معضلات اجتماعی منطقه، به همت مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلانشهر تهران به میزبانی شهرداری این منطقه برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، جلسه کمیته حقوقی و قضایی قرارگاه اجتماعی کلانشهر تهران در منطقه ۲۱ با حضور عسگر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری، محمدحسین صادقی مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران ، عبدالمجید رحمانی دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلانشهر تهران و مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران به همراه محسن امیدیان شهردار منطقه ۲۱، معاونان، مدیران شهری و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی برگزار شد.

این جلسه از ابتدای صبح با بازدید میدانی از مهم‌ترین معضلات اجتماعی و شهری منطقه آغاز شد و در ادامه، نشست تخصصی بررسی مسائل و اتخاذ تصمیمات اجرایی با محوریت پیشگیری و صیانت از حقوق عامه تشکیل شد.

عبدالمجید رحمانی دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلانشهر تهران در این نشست گفت: در این دوره از مدیریت شهری، هماهنگی کم‌سابقه‌ای میان شهرداری تهران و دستگاه قضایی شکل گرفته که منجر به تصویب مصوبات کاربردی و حل بخش قابل توجهی از مسائل اجتماعی در قرارگاه اجتماعی شده است.

وی افزود: همکاری دستگاه‌هایی نظیر فراجا، بهزیستی، آموزش‌ و پرورش و اداره امور اتباع قابل تقدیر است که این همکاری ثمرات زیادی در زمینه حل آسیب های اجتماعی داشته است.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی و اطلس جرایم منطقه‌ای در جریان است تا با کمک آنها بتوانیم در زمینه ساماندهی آسیب های اجتماعی قدم های بزرگی برداریم.

محسن امیدیان شهردار منطقه ۲۱ نیز در این جلسه اذعان داشت: حل میدانی مسائل اجتماعی و شهری با همراهی دستگاه‌های قضایی و اجرایی امکان پذیر است که این مهم را در قرارگاه اجتماعی شاهد هستیم.

وی افزود: رویکرد مدیریت شهری در منطقه ۲۱، تمرکز بر پیشگیری، اقدام هماهنگ بین‌بخشی و پیگیری جدی مصوبات تا حصول نتیجه است.

محمدحسین صادقی مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور نیز بر اهمیت پیگیری مصوبات تا حصول نتیجه تاکید کرد و اذعان داشت: تعدد مصوبات بدون اجرای مؤثر، کارآمد نخواهد بود و تمرکز بر چند تصمیم مشخص با پیگیری جدی، می‌تواند نتایج ملموس‌تری به همراه داشته باشد.

 ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران نیز در این نشست گفت: دستگاه قضایی از اقدامات قانونی شهرداری در زمینه ساماندهی آسیب های اجتماعی حمایت می کند.

وی ادامه داد: مدیریت شهری باید در چارچوب قانون، مقتدرانه و بدون تبعیض عمل کند و دستگاه قضایی در این مسیر حامی شهرداری خواهد بود.

 مهبودی بر ضرورت اولویت‌بندی آسیب‌های اجتماعی، توجه ویژه به آسیب‌های حوزه دانش‌آموزی، برخورد قاطع با فک پلمب، ساماندهی ساخت‌وسازهای غیرمجاز و پیگیری دقیق مصوبات تأکید کرد.

انتهای پیام/

۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۴
کد مطلب: 76618

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =