طرح مستمر ساماندهی بساط‌گستران از میدان ولیعصر(عج) تا مترو جهاد

با اجرای طرح مستمر و مداوم ساماندهی بساط گستران و رفع سدمعبرهای صنفی در منطقه ۶، پیاده‌روی تاریخی خیابان حضرت ولیعصر(عج)، از میدان تا ایستگاه متروی جهاد، دوباره برای عبور عابران پیاده ایمن و آزاد شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ تهران؛ خیابان ولیعصر(عج)، این روزها حال و هوای دیگری دارد. پیاده‌روی شرقی، از میدان ولیعصر (عج) تا ایستگاه مترو جهاد، که پیش از این با بساط‌های رنگارنگ شلوغ و گاه غیرقابل عبور بود، حالا آرام و باز است. این تحول، حاصل اجرای طرح ساماندهی معبر با همراهی معبربان بوده است.

حسن اختردانش، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ در این باره توضیح داد: در اجرای این طرح محدوده ممنوعه با نوارهای زردرنگ مشخص شد و سپس با نصب بنر، پخش بروشور و گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره، هم به فروشندگان اطلاع‌رسانی شد و هم به شهروندان اطمینان داده شد که مسیر در حال بازگشایی است. در گام بعدی، با رعایت احترام و حقوق شهروندی، بساط‌های غیرمجاز جمع‌آوری شدند. البته فرآیند کامل، از آغاز تا پایان طرح هر دوره، تصویربرداری و ثبت شده تا شفافیت کار حفظ شود.

وی گفت: پیاده‌روی خیابان ولیعصر(عج) دوباره به مردم بازگشته، ازدحام و شلوغی ناشی از سد معبر کاهش یافته و رضایت چهره رهگذران و اصناف و کسبه محلی، خود گواه موفقیت اجرای این طرح است.

انتهای پیام/

۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۹
کد مطلب: 77144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =