به گزارش خبرنگار شهر، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا در سیصد و نود و پنجمین جلسه شورا در جریان بررسی لایحه تعیین بهای خدمات صدور و تمدید پروانه بهره برداری، فعالیت ناوگان و اشتغال رانندگان شرکت های حمل و نقل بار و کالای شهر تهران برای سال ۱۴۰۵ با بیان اینکه این بها در سال آینده با افزایش ۴۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۴ روبه رو خواهد بود، اظهار کرد: با افزایش پیش بینی شده، در مجموع بهای خدمات صدور پروانه بهره برداری ۱۵ میلیون و ۲۲۵ هزار تومان رسیده است.
وی با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد به تخلفات شرکت های حمل بار رسیدگی کند، یادآور شد: اگر شرکتی متخلف باشد، از ادامه فعالیت آن جلوگیری خواهد شد تا به تخلفات رسیدگی شود.
تشکری هاشمی همچنین خاطرنشان کرد: شهرداری تهران مکلف است پس از بررسی و تأیید کاربری وسایل نقلیه باری متناسب با نوع حمل و نقل بار درون شهر و حومه، نسبت به دریافت مبلغ ۲۲۶ هزار تومان به عنوان بهای خدمات صدور پروانه فعالیت ناوگان و برای تمدید پروانه فعالیت ناوگان ۱۷۵ هزار تومان دریافت کند.
لایحه تعیین بهای خدمات صدور و تمدید پروانه بهره برداری، فعالیت ناوگان و اشتغال رانندگان شرکت های حمل و نقل بار و کالای شهر تهران با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
انتهای پیام/
نظر شما