تکمیل ۱۰ پروژه عمرانی در منطقه ۱۹ تا پایان امسال

شهردار منطقه ۱۹ از تکمیل ۱۰ پروژه عمرانی در سال جاری خبر داد و اعلام کرد این پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، حسین اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی، تکمیل ۱۰ پروژه بزرگ‌مقیاس عمرانی در سال جاری در دستور کار منطقه قرار گرفته که همگی تا پایان امسال تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به برخی از مهم‌ترین این پروژه‌ها افزود: احداث ایستگاه پمپاژ و آمایش لجن خلیج‌فارس، احداث ساختمان اداری و سرویس بهداشتی پایانه بهشت و اجرای عملیات لوله‌گذاری انهار در خیابان‌های نور و طالقانی از جمله پروژه‌های شاخص در حال اجراست.

اخگرپور ادامه داد: علاوه بر این موارد، هفت پروژه عمرانی دیگر نیز در حوزه‌های مختلف فنی و زیربنایی در حال اجراست که نقش مؤثری در بهبود زیرساخت‌های منطقه و ارتقای سطح خدمات شهری خواهد داشت.

شهردار منطقه ۱۹ تأکید کرد: از مجموع این ۱۰ پروژه، سه پروژه در حریم شهرداری منطقه ۱۹ اجرا می‌شود که با هدف ساماندهی محدوده‌های پیرامونی و تقویت خدمات‌رسانی در حریم منطقه در حال انجام است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه‌های بزرگ‌مقیاس گامی مؤثر در مسیر توسعه متوازن و افزایش رضایتمندی شهروندان منطقه ۱۹ خواهد بود و تلاش می‌شود مطابق برنامه زمان‌بندی، تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

انتهای پیام/

۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
کد مطلب: 78007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =