بازپیرایی و رنگ‌آمیزی جداره‌های بزرگراهی در منطقه ۲۲

هم‌زمان با آغاز اجرای طرح استقبال از بهار، عملیات بازپیرایی و رنگ‌آمیزی جداره‌های بزرگراهی در محدوده منطقه ۲۲ به منظور ارتقای زیبایی بصری و ایجاد نشاط شهری در محور مواصلاتی آزادگان به اجرا درآمد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، هم‌زمان با آغاز اجرای طرح استقبال از بهار، عملیات بازپیرایی و رنگ‌آمیزی جداره‌های بزرگراهی در محدوده منطقه ۲۲ به منظور ارتقای زیبایی بصری و ایجاد نشاط شهری در محور مواصلاتی آزادگان به اجرا درآمد.

این اقدام با هدف حذف آلودگی‌های بصری، بهسازی سیمای عمومی شهر و آماده‌سازی معابر اصلی برای تردد شهروندان و مسافران نوروزی انجام شده است.

در این راستا، اکیپ‌های اجرایی معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه با بهره‌گیری از رنگ‌های استاندارد و متناسب با مبلمان شهری، نسبت به پاک‌سازی و رنگ‌آمیزی جداول، دیوارهای بتنی و سطوح فرسوده حاشیه بزرگراه آزادگان اقدام کردند. 

این طرح که بخشی از پیوست‌های زیباشناختی طرح استقبال از بهار است، علاوه بر بهبود انضباط شهری، نقشی موثر در افزایش آرامش روانی رانندگان و بهبود کیفیت زیست شهری در پهنه شمال‌غرب تهران ایفا می‌کند. 

انتهای پیام/

۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
کد مطلب: 78586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =