فعالیت شبانه‌روزی ۴۴ سرویس بهداشتی منطقه یک در شرایط جنگی

تمامی سرویس‌های بهداشتی بوستان‌های سطح منطقه یک با توجه به شرایط جنگی و احتمال استقرار موقت شهروندان در فضاهای باز و بوستان‌ها در ساعات شبانه و نیاز به دسترسی سریع به امکانات بهداشتی، به‌صورت ۲۴ ساعته در خدمت مردم هستند

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، احسان خیراتیان صفایی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک، با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش و ارتقای تاب‌آوری شهری در شرایط کنونی، نظافت مستمر و تجهیز این فضاها را از اولویت‌های اصلی دانست.

 وی اعلام کرد: در راستای خدمت‌رسانی مطلوب، ۴۴ چشمه سرویس بهداشتی در نقاط استراتژیک از جمله بوستان‌ها، مجاورت ایستگاه‌های مترو و پایانه‌های حمل‌ونقل عمومی آماده‌سازی شده‌اند.

صفایی گفت: نیروهای خدمات شهری در قالب تیم‌های پایش مستمر، وظیفه گندزدایی و نگهداری این اماکن را بر عهده دارند تا هیچ‌گونه خللی در زنجیره خدمات بهداشتی ایجاد نشود.

گفتنی است سرویس‌های بهداشتی فعال شامل پایانه های دستواره، نوبنیاد، بوستان‌های نیاوران، صدر، امام علی(ع)، نارنجستان، گلریزان، نگین، تندرستی، ولنجک، هشترودی، ایرانیان، ارم، زعفرانیه، گلابدره، نفس، گل‌محمدی، باهنر، مینا، نسیم، پردیس، مهرگان، بصیرت، قیطریه، آدینه، طلیعه، باغ‌نظر، خانواده، لاله، دامپزشکی، مروارید، جبهه و آقابزرگی و همچنین سرویس‌های واقع در اوشان، قدمگاه صالحیه، پایانه اتوبوسرانی شهید افشار، بلوار صبا، جنب مترو تجریش، خیابان شریعتی زیر پل صدر، اراج، گلزار، کامران، ازگل و ۲۲ بهمن است.

انتهای پیام/

۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۱
کد مطلب: 78705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =