بانوی منطقه ۱۳ با اهدای طلا از رزمندگان کشور حمایت کرد

در پی حملات رژیم صهیونیستی آمریکایی به میهن و ادامه حمایت‌های مردمی از مدافعان کشور، یکی از بانوان ساکن محله‌های منطقه۱۳ در اقدامی خودجوش ۱۳۱ گرم طلا را به رزمندگان اسلام و نیروهای مسلح کشور اهدا کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۱۳، در روزهایی که جلوه‌های همدلی و همراهی مردم با مدافعان کشور بیش از پیش نمایان شده است، یکی از بانوان ساکن محله‌های منطقه با اقدامی خودجوش ۱۳۱ گرم طلا را به رزمندگان اسلام و نیروهای مسلح کشور اهدا کرد تا سهمی هر چند کوچک در حمایت از آنان داشته باشد.

این بانوی نیکوکار با حضور در مسجد محله و اعلام آمادگی برای مشارکت در حمایت از رزمندگان اسلام، طلاهای خود را برای پشتیبانی از مدافعان کشور تقدیم کرد.

چنین حرکت‌هایی نشان‌دهنده روحیه همبستگی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان شهروندان است؛ روحیه‌ای که در شرایط جنگ رمضان، با تجمعات در میادین و همچنین حمایت مادی از نیروهای مسلح کشور نمود پیدا کرده و بیانگر پیوند عمیق میان مردم و مدافعان امنیت کشور است.

انتهای پیام/
 

۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۵
کد مطلب: 79003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =