پایداری و به‌روزرسانی مداوم؛ نبض ترافیک تهران در روزهای جنگ

به‌رغم شرایط ناهمگون جنگی، شرکت کنترل ترافیک تهران فعالیت‌های عملیاتی خود را متوقف نکرده و اقدامات مربوط به نگهداشت و راه‌اندازی تقاطعات را پیش برده است تا ایمنی شهر و جریان عبور و مرور حتی در این روزهای دشوار نیز برقرار بماند.

به گزارش شهر، اکبر اختیاری، مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران، با بیان رویکرد جهادی مجموعه در این دوره، گفت: از ابتدای جنگ تا کنون، عملیات‌های رفع نقص، بازسازی و تجهیز تقاطعات را به‌صورت مستمر دنبال کرده‌ایم و در کنار انجام مأموریت‌های پشتیبانی شهری، تلاش کرده‌ایم که شبکه تقاطع‌های پایتخت دچار اختلال نشود.

‌وی در تشریح کارنامه عملیاتی این دوره افزود: در مجموع، ۴۹۴ تقاطع رفع‌نقص، ۱۲۰ تقاطع شست‌وشو شده و تقاطعات مهم و پرترافیک شهر تهران به سامانه UPS مجهز شده‌اند. نصب UPS در سایر تقاطعات همچنان ادامه دارد.

‌مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران همچنین خبر داد: یک تقاطع جدید به‌صورت زمان‌دار و برنامه‌پذیر راه‌اندازی شده است؛ تقاطع پاتریس–ملکوتی که پیش‌تر از نقاط حادثه‌خیز محسوب می‌شد.

‌اختیاری در ادامه افزود: چند تقاطع آسیب‌دیده بر اثر اصابت پرتابه نیز در این مدت بازسازی و فعال شده‌اند.

‌وی تأکید کرد: شرکت کنترل ترافیک تهران خود را متعهد می‌داند که روند ایمن‌سازی، نگهداشت و خدمت‌رسانی را حتی در سخت‌ترین شرایط نیز متوقف نکند تا شهروندان عزیزمان سفری امن، روان و با آرامش را در سطح شهر تجربه کنند.

انتهای پیام/

۱۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۷
کد مطلب: 79208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =