۸۳ هزار تن آسفالت مکانیزه برای نوسازی معابر منطقه ۲۲

۸۳ هزار و ۱۸۶ تن آسفالت به‌صورت مکانیزه برای نوسازی و بهسازی معابر منطقه ۲۲ طی ۱۲ ماه گذشته اجرا شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، اجرای عملیات آسفالت‌ریزی در معابر با هدف ارتقای سطح کیفی معابر، بهبود عبور و مرور شهروندان، افزایش ایمنی تردد و تسهیل دسترسی در محلات مختلف منطقه ۲۲ انجام شده است. اجرای عملیات آسفالت‌ریزی مکانیزه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های عمرانی مدیریت شهری در این منطقه به شمار می‌رود که با جدیت دنبال شده است.

منطقه ۲۲ به‌عنوان یکی از مناطق تازه‌تأسیس شمال‌غرب تهران، همچنان دارای معابر خاکی و نیمه‌تمام است و از همین رو، اولویت اصلی این عملیات عمرانی بر معابر تازه‌تأسیس و نیازمند ساماندهی متمرکز بوده است. 

اجرای مکانیزه آسفالت علاوه بر افزایش سرعت عملیات، موجب ارتقای کیفیت نهایی سطح معابر و کاهش دوباره‌کاری‌های عمرانی می‌شود. شهرداری منطقه ۲۲ تلاش کرده است با برنامه‌ریزی منسجم، روند رسیدگی به معابر را به‌صورت مستمر در دستور کار قرار دهد.

این عملیات عمرانی در سال جاری نیز با هدف پاسخگویی به مطالبات شهروندان و تکمیل زیرساخت‌های معابر منطقه ادامه خواهد داشت. 

انتهای پیام/

۱۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۶
کد مطلب: 79227

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =