آخرین بخش از محموله ۵۰۰تایی اتوبوس برقی به تهران رسید/ ورود ۳۵ اتوبوس دوکابین به خطوط تندرو؛ به‌زودی

شهردار تهران از ترخیص و ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی باقیمانده از سقف ۵۰۰ دستگاه وعده‌داده‌شده تا پایان سال ۱۴۰۴ به پایتخت خبر داد.

به گزارش شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:
«در روزهای اخیر و در میان بمباران؛ ۵۰ اتوبوس برقی باقیمانده از ۵۰۰ اتوبوس وعده داده شده تا پایان ١۴٠۴ ترخیص و به تهران رسید.

۳۵ اتوبوس دوکابین جدید و باکیفیت برای خطوط تندرو اتوبوس هم که وارد پایتخت شده بود در روزهای آینده وارد خیابان‌ها خواهد شد.

تهران دوست‌داشتنی این روزها به داشتن چنین مردم حاضر در میدان و شجاع افتخار می‌کند و باید برازنده‌تر برای میزبانی از شما شود.»

آخرین بخش از محموله ۵۰۰تایی اتوبوس برقی به تهران رسید/ ورود ۳۵ اتوبوس دوکابین به خطوط تندرو؛ به‌زودی

انتهای پیام/

۱۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۶
کد مطلب: 79300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =