به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰، سینا داودی اظهار داشت: با هدف نظم بخشی به تردد خودروها، ارتقای ایمنی عابران پیاده و ایمن سازی نقاط پرخطر ترافیکی، در یک برنامه عملیاتی ویژه، خط کشی های محوری و عرضی و آشکارسازی سرعتکاه ها و نوشتار بصورت همزمان در چندین محور اجرا شد.
داودی ادامه داد: در فروردین ماه سال جاری بیش از ۲۵ هزار متر خطکشی محوری در خیابان های شهید غلامی، شهید نبی پور، شهید رحیمی ( ۱۳ آبان)، ابن بایویه و میادین بسیج مستضعفین، شهید حسن زاده، معلم و شهید خالقی پور اجرا شد.
وی با بیان اینکه این اقدامات با رعایت کامل ملاحظات ایمنی و ترافیکی و با هدف بهبود نظم عبور و مرور و افزایش ضریب ایمنی شهروندان اجرا شده است، اضافه کرد: در همین راستا ۲۵۰ مترخط کشی بلوک عابر پیاده، خط کشی ایستگاه اتوبوس تندرو و همچنین ۲۰۰ متر مربع خط کشی سرعتکاه به همراه ترسیم کانال کاهنده و نوشتار در ۵ مقطع انجام شده است.
انتهای پیام/
نظر شما