به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۸، سید مهدی میرحسینی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه، اظهار کرد: در راستای ارتقای خدمات شهری و رفاه شهروندان، ۴۱ چشمه سرویس بهداشتی در نقاط مختلف منطقه از جمله بوستانهای شهدای تهرانپارس، آرالیا، اسلامپناه، گل مریم و مهرنامی مرمت، بازسازی و تجهیز شده است.
وی افزود: عملیات اجرایی انجامشده شامل تعمیر شیرآلات، بهسازی تجهیزات، اصلاح روشنایی و رفع نواقص سرویسهای بهداشتی بوده که توسط اکیپهای عملیاتی معاونت خدمات شهری اجرا شده است.
میرحسینی با اشاره به افزایش حضور شهروندان در بوستانها همزمان با گرم شدن هوا گفت: تمامی سرویسهای بهداشتی بوستانهای سطح منطقه برای دسترسی آسان شهروندان به امکانات بهداشتی، بهصورت شبانهروزی فعال و آماده خدماترسانی هستند.
وی ادامه داد: تیمهای پایش مستمر نیز مسئولیت نظافت، گندزدایی و نگهداری این فضاها را برعهده دارند تا خدمات بهداشتی بدون وقفه و با کیفیت مناسب به شهروندان ارائه شود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۸ پاکیزگی و نگهداشت مستمر سرویسهای بهداشتی را از اولویتهای اصلی مدیریت شهری در ارائه خدمات عمومی عنوان کرد.
انتهای پیام/
نظر شما