برگزاری ویژه برنامه یاد شهدای مدرسه میناب در خانه موزه اخوان ثالث

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از برگزاری ویژه برنامه شمع‌شعر با موضوع شهدای مدرسه میناب در خانه موزه اخوان ثالث خبر داد.

سید محمد ناظم رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر از برگزاری ویژه برنامه شمع شعر با موضوع یاد شهدای مدرسه میناب در خانه‌ موزه اخوان ثالث خبر داد و بیان کرد: در پی جنایت دشمن آمریکایی_صهیونی در حمله به مدرسه شجره طیبه در شهرستان میناب و شهادت ۱۶۸ نفر در این مدرسه ابتدایی، شاعران برجسته حوزه کودک و نوجوان با اشعار خود این جنایت را محکوم می کنند.

وی اضافه کرد: این ویژه برنامه با همکاری انجمن نویسندگان کودک و نوجوان سوم خرداد از ساعت ۱۷ در خانه موزه اخوان ثالث و به میزبانی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی برگزار خواهد شد و اشعاری با موضوع مدرسه میناب در آن به زیور طبع آراسته خواهد شد.

گفتنی است؛ خانه موزه اخوان ثالث در خیابان زرتشت غربی، خیابان شیخ لر(ششم) کوچه خجسته قرار دارد و حضور عموم در آن آزاد است.

انتهای پیام/

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۰
کد مطلب: 80841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =