به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حقبین شهردار منطقه یک، در گزارشی از میزان آمادگی این منطقه برای برگزاری مراسم بزرگ وداع و تشییع پیکر رهبر شهید، اعلام کرد: ۵ محور اصلی شامل ضلع شمالی مصلی تا بزرگراه همت، بزرگراه شهید فهمیده از خیابان چوگان تا باکری، مقبره الشهدای بزرگراه بابایی، بوستان یاس فاطمی و تمامی محلهای اسکان زائران در داخل منطقه، تحت پوشش کامل نیروهای خدمات شهری قرار گرفته است.
وی با اشاره به حجم بالای فعالیتها گفت که ۷۰۰ نیروی متخصص از بخشهای خدمات شهری و فضای سبز به صورت شبانهروزی در اسکانهای کارگری برپا شده، مستقر می شوند تا وظایف حیاتی نظیر پاکسازی معابر و مدیریت پسماندهای خشک و تر را با دقت بالا انجام دهند.
حقبین در ادامه با تشریح جزئیات تجهیزات رفاهی، افزود: ۱۰ مخزن ۲ هزار لیتری آماده شده که جهت نصب بر روی خودروهای نیسان و توزیع سریع آب شرب در محلهای اعلام شده، در آمادهباش کامل هستند.
وی تأکید کرد که علاوه بر مدیریت پسماند، استفاده از دهها دستگاه خودروی تخصصی از جمله خودروهای فان حمل زباله، جرثقیل، خاور، بالابر، نوماند، یک دستگاه مه پاش و همچنین ۱۰ دستگاه واترجت برای خنکسازی فضای حضور زائران، از جمله اولویتهای اجرایی این طرح است.
حق بین با تأکید بر ضرورت توجه به مسائل بهداشتی منطقه، خاطرنشان کرد: برای تضمین سلامت عمومی و رفاه زائران، ۱۱۲ چشمه سرویس بهداشتی در سطح منطقه یک آماده خدمترسانی هستند و علاوه بر آن، ۹۰ سرویس بهداشتی پرتابل نیز جهت نصب فوری در نقاط پرتردد و مورد نیاز، در حال اعزام و استقرار در محلهای تعیینشده است.
انتهای پیام/
نظر شما