روایت خبرگزاری فرانسه از انتظار صبورانه ایرانیان برای بدرقه آقای شهید ایران

خبرگزاری فرانسه در پوشش خبری آغاز مراسم بدرقه آقای شهید ایران، از «انتظار صبورانه» مردمی نوشت که از ساعت‌ها پیش از آغاز مراسم خود را پیاده به محل برگزاری مراسم رسانده بودند.

به گزارش شهر، خبرگزاری فرانسه گزارش داد با آنکه ساعت رسمی آغاز مراسم تشییع آیت الله سیدعلی خامنه‌ای ساعت ۶ صبح اعلام شده بود، از ساعت‌ها قبل ایرانیان سیاهپوش به سمت محل تشییع حرکت کرده بودند و آغاز مراسم را انتظار می‌کشیدند.

خبرنگار این خبرگزاری با توصیف جمعیتی که برخی از آنان پرچم‌های سرخ با نوشته «شهید» در دست داشتند، گزارش داد: چندین هزار عزادار امروز، پیش از شروع رسمی مراسم تشییع در مصلی که مکانی سیاسی و فرهنگی است، حضور یافتند. برخی چندین کیلومتر برای رسیدن به محل پیاده آمده بودند.

وی افزود: مقامات ایرانی اعلام کردند که انتظار دارند بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر فقط در تهران در این مراسم تشییع شرکت کنند. این مراسم که قرار است ۶ روز طول بکشد، در حال تبدیل شدن به بزرگترین مراسم در تاریخ ایران است.

این گزارش که روزنامه فرانسوی «لو فیگارو» نیز آن را منتشر کرد، افزود: چند صد نفر از عصر جمعه در بیرون مصلی منتظر مانده‌ و امیدوار بودند نخستین کسانی باشند که وارد می‌شوند.

منبع: ایرنا 

انتهای پیام/

۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۸
کد مطلب: 82784

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =