۱۲۳ پارکینگ در منطقه یک آماده میزبانی از زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید بود

معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه یک از روزی که شهر در سوگ رهبر شهید سیاه پوشیده بود و مشتاقان از دو استان گلستان و شرق مازندران به سمت محورهای شمالی تهران حرکت کردند، با بسیج تمامی ظرفیت‌های لجستیکی، نبض ترافیکی پایتخت را برای تسهیل حضور زایران در دست گرفت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، رضا جوان، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه یک، با تشریح عملیات لجستیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت ۱۲۳ پارکینگ شامل ۴۵ پارکینگ عمومی و شهرداری، فضای دانشگاه امام حسین (ع) و ۷۸ حیاط مدرسه، نبض ترافیکی پایتخت مدیریت شد تا حضور پرشور مردم به گره‌های کور ترافیکی ختم نشود.

به گفته وی، این ۱۲۳ نقطه که در مجموع ظرفیت پذیرش ۲۱ هزار و ۲۰۰ خودرو را داشتند، هسته مرکزی عملیات ترافیکی منطقه را تشکیل دادند که در این طرح، محور بزرگراه شهید بابایی از تقاطع بزرگراه امام علی (ع) به طور اختصاصی برای پارکینگ زائران شهرستانی تغییر کاربری یافت و ورودی شمال‌شرق تهران تحت نظارت ویژه قرار گرفت.

جوان همچنین با اشاره به تقویت شبکه حمل‌ونقل عمومی افزود: برای تسهیل تردد شرکت‌کنندگان، ۷۰ دستگاه اتوبوس ویژه در مسیر دانشگاه امام حسین (ع) تا ایستگاه مترو نوبنیاد مستقر شد و تا پایان مراسم، وظیفه جابه‌جایی زائران را بر عهده داشت.

انتهای پیام/

۱۶ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۴
کد مطلب: 83111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =