به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، در راستای ارتقاء سطح نظافت، ایمنی و آراستگی معابر شهری، طرح ویژه نگهداشت بزرگراهی با همت عوامل اجرایی در محورهای بزرگراه امام علی و بزرگراه دماوند به اجرا درآمد.
فرزاد هنرور معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ گفت: در این عملیات، اقداماتی همچون رفت و روب معابر، پاکسازی و لایروبی انهار، شست وشوی المانهای ترافیکی، شست وشوی جداول و گاردریل ها، شستوشوی ایستگاههای اتوبوس و شست وشوی پلهای عابر پیاده با هدف ارتقاء کیفیت خدمات شهری، افزایش ایمنی و بهبود سیمای بصری محورهای بزرگراهی انجام شد.
وی گفت: اجرای مستمر این گونه طرحها در راستای نگهداشت مطلوب معابر و ارائه خدمات شایسته به شهروندان، در دستور کار معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۴ قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما