روکش ۱۱۴۰۰ تن آسفالت در منطقه ۱۶ از ابتدای سال ۱۴۰۵/ هدف‌گذاری ۵۳ هزار تنی تا پایان سال

شهردار منطقه ۱۶ از اجرای گسترده عملیات تراش، روکش و لکه‌گیری آسفالت در معابر اصلی و فرعی این منطقه خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱۴۰۰ تن آسفالت در سطح منطقه توزیع شده و برنامه‌ریزی برای ادامه عملیات روکش مکانیزه در دستور کار منطقه قرار دارد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶، حسین کاشانی‌پور شهردار این منطقه گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون در مجموع ۱۱۴۰۰ تن آسفالت در قالب عملیات تراش و روکش مکانیزه و همچنین روکش دستی و لکه‌گیری در معابر منطقه  صورت گرفته است.

وی با اشاره به اجرای ۵۳۰۰ تن تراش و روکش مکانیزه آسفالت افزود: این عملیات در سطحی بالغ بر ۴۰ هزار و ۲۰۰ مترمربع و در خیابان‌های جمشید سید، خزانه شهید بخارایی، امیر غربی، فرهانی، سلطانی، بذرپاش، شهروز قربانی، بادلو و فلکه اول بخارایی انجام شده است.

کاشانی‌پور ادامه داد: در بخش روکش دستی و لکه‌گیری نیز ۶۱۰۰ تن آسفالت در مساحتی حدود ۴۶ هزار و ۲۰۰ مترمربع اجرا شده که شامل معابری همچون دبیرستان علامه امینی، دبیرستان فرهنگ شریف، دبیرستان شاهسوند، بزرگراه آزادگان، رفیوژ میانی حدفاصل دستواره تا فدائیان اسلام، دبیرستان شمسی‌فرد، خیابان رجایی کوچه آزاده، خیابان قهرودی، کوچه روح پروری، کوچه بستانچی، مدرسه فاطمیه، مدرسه معماریان، کوچه دوشهید، کندرو شهید یارجانی، بلوک های ۸ و ۹ و ۱۰ بانک رهنی، خیابان صالحی کوچه ششم شرقی و کوچه هاشمی، دبیرستان حاج قاسم سلیمانی، دبیرستان شریعتی، هنرستان شریعتی، دبیرستان علامه حلی ۷، کوچه کولان و کوچه قدرتیان بوده است.

شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو تصریح کرد: در ادامه عملیات بهسازی معابر، اجرای تراش و روکش مکانیزه آسفالت در معابری همچون مرسلی، عباسی شمالی، رسول عالی غربی، دارابی، شاه علیزاده و امام یاری با تناژ پیش‌بینی‌شده ۳۱۰۰ تن در دستور کار قرار دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۱۶ برای سال ۱۴۰۵، هدف‌گذاری ۵۳ هزار و ۵۳۰ تنی را جهت آسفالت‌ریزی و بهسازی معابر نهایی کرده و این برنامه را در اولویت اجرایی خود قرار داده است.

انتهای پیام/

۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۸
کد مطلب: 83257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =