اجرا و ساماندهی آرای ماده صد در منطقه ۳ سرعت می‌گیرد

شهردار منطقه ۳ در نشست تخصصی با معاون معماری و شهرسازی و شهرداران نواحی شش‌گانه بر اجرای دقیق، قانونی و به‌موقع آرای قطعی کمیسیون ماده صد، تسریع در ساماندهی و اجرای آرای تخلفات ساختمانی و هماهنگی  واحدهای اجرایی منطقه در این حوزه تأکید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، در این نشست، آخرین وضعیت اجرای آرای قطعی کمیسیون ماده صد، موانع و چالش‌های موجود، راهکارهای تسریع در فرآیند اجرا و نحوه ساماندهی پرونده‌های مرتبط با تخلفات ساختمانی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

حمید جوانی شهردار منطقه ۳ با تأکید بر ضرورت صیانت از حقوق شهروندان، حفظ نظم شهری و اجرای قانون، اظهار داشت: اجرای آرای قطعی کمیسیون ماده صد از مهم‌ترین وظایف مدیریت شهری است و باید با برنامه‌ریزی منسجم، هماهنگی میان بخش‌های اجرایی و رعایت کامل ضوابط قانونی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

شهردار منطقه ۳ افزود: ساماندهی تخلفات ساختمانی، علاوه بر ارتقای انضباط شهری، نقش مؤثری در پیشگیری از بروز تخلفات جدید و حفظ حقوق عمومی دارد و این موضوع باید با جدیت در دستور کار تمامی نواحی قرار گیرد.

در پایان این نشست، شهرداران نواحی شش‌گانه گزارشی از وضعیت اجرای آرای ماده صد در محدوده‌های تحت مدیریت خود ارائه کردند و راهکارهای افزایش سرعت، دقت و اثربخشی در اجرای احکام صادره مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۲
کد مطلب: 83609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =