کاهش پیام‌های ۱۳۷ با تداوم طرح کنترل جانوران موذی در منطقه ۸ 

شهردار ناحیه یک منطقه ۸ از اجرای مستمر طرح طعمه‌گذاری جانوران موذی در ایستگاه‌های بازیافت این ناحیه خبر داد و گفت: تداوم این اقدامات پیشگیرانه موجب کاهش چشمگیر پیام‌های ثبت‌شده شهروندان در سامانه ۱۳۷ طی پنج‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ شده است.

به گزار ش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۸، بهمن بیات شهردار ناحیه یک منطقه ۸ با اشاره به اجرای دوره‌ای طرح طعمه‌گذاری جانوران موذی در ایستگاه‌های بازیافت سطح ناحیه اظهار کرد: این عملیات با هدف کنترل جمعیت جانوران موذی، ارتقاء بهداشت محیط و پیشگیری از ایجاد کانون‌های آلوده، به‌صورت منظم و بر اساس برنامه زمان‌بندی انجام می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و زیست‌محیطی و توسط نیروهای تخصصی انجام شده و پایش مستمر مراکز بازیافت، نقش مؤثری در حفظ شرایط بهداشتی این فضاها دارد.

شهردار ناحیه یک منطقه ۸ تصریح کرد: بررسی آمار پیام‌های مردمی در سامانه ۱۳۷ نشان می‌دهد در پنج‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، درخواست‌ها و گزارش‌های مرتبط با جانوران موذی در محدوده ناحیه کاهش قابل توجهی داشته که بیانگر اثربخشی اقدامات پیشگیرانه و رضایت بیشتر شهروندان است.

بیات خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های کنترل جانوران موذی و نظارت‌های میدانی به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا در مسیر ارتقاء بهداشت عمومی و بهبود کیفیت محیط شهری اقدامات مؤثری انجام شود.

انتهای پیام/

۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۳
کد مطلب: 84098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =