برخورد قاطع با تغییر کاربری غیرمجاز در منطقه ۲؛ بازگشت سه بنا به وضعیت قانونی

شهردار ناحیه یک منطقه ۲ گفت: در راستای صیانت از حقوق عمومی با اجرای آرای کمیسیون ماده ۱۰۰، سه بنای غیرمجاز رفع خلاف شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، مهدی استرابی، شهردار ناحیه یک این منطقه گفت: در راستای تحقق اهداف طرح ۸۹۷ کارویژه و به‌منظور حفظ نظم و انضباط شهری، سه ملک که به‌صورت غیرمجاز اقدام به تغییر کاربری از مسکونی به اداری کرده بودند، پس از طی مراحل کامل قانونی و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط، مشمول اجرای رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ شدند. 
استرابی با تأکید بر لزوم اجرای قانون و صیانت از ضوابط شهرسازی، تصریح کرد: در جریان این عملیات، اقدامات قانونی شامل تخلیه کامل ساختمان‌های متخلف، اعاده کاربری به وضعیت مجاز و وصول عوارض مربوط به بهره‌برداری‌های غیرمجاز صورت گرفت که این امر علاوه بر تحقق کامل اهداف تعیین‌شده در طرح ۸۹۷، نقش بسزایی در ساماندهی وضعیت املاک و پاسداری از حقوق شهروندی ایفا کرد.
وی افزود: اجرای این سه رأی قطعی، علاوه بر کاهش پرونده‌های مفتوح کمیسیون ماده ۱۰۰ در این ناحیه، منجر به وصول ۲۱ میلیارد تومان درآمد قانونی برای شهرداری تهران شد.
 شهردار ناحیه یک منطقه ۲ در پایان با بیان اینکه مدیریت شهری این منطقه با جدیت به دنبال ارتقای کیفیت محیط شهری و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز است، خاطرنشان کرد: اجرای مستمر آرای قطعی کمیسیون ماده ۱۰۰، برخورد قاطع با تغییرات غیرقانونی کاربری و حفظ انضباط شهری، از اولویت‌های راهبردی این شهرداری است که باهدف تحقق عدالت، قانون‌مداری و صیانت از حریم حقوق عمومی شهروندان با قاطعیت پیگیری می‌شود. 

انتهای پیام/

۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۱
کد مطلب: 84549

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =