به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، حسن هدایی گفت: در این بازه زمانی، در مجموع ۲۲ هزار و ۵۴۳ تن عملیات آسفالت در سطح معابر محلات ۲۰گانه منطقه، به مساحت ۱۴۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع به اجرا درآمد.
وی اشاره کرد: در بخش عملیات مکانیزه (تراش و روکش)، در محورهای اصلی و شریانی سطح منطقه۴، به میزان ۱۰ هزار و ۴۳۲ تن آسفالت به مساحت ۶۵ هزار و ۸۰۰ متر مربع، عملیات آسفالت مکانیزه انجام شد. بهرهگیری از روش مکانیزه در این محورها، منجر به کاهش زمان اجرا و افزایش دوام روسازی در برابر بار ترافیکی شده است. محورهای شاخص در این منطقه شامل محور ۱۹۴ غربی، خیابان هنگام، محور شرق به غرب بزرگراه شهید بابایی، و خیابانهای اصلی قرهزادنیا، جعفرپناه، سجدهای و سایر محورهای کلیدی بوده است.
وی افزود: در عملیات اجرای آسفالت دستی در محورهای فرعی و نقاطی با محدودیتهای هندسی، مقدار ۱۰ هزار و ۱۳۰ تن آسفالت به کار گرفته شد که منجر به بهسازی ۶۳,۷۰۰ متر مربع از معابر شد تا دسترسی به تمامی نقاط منطقه به طور کامل بهسازی شود.
وی در ادامه اشاره کرد: در بخش عملیات تکمیلی لکهگیری و مرمت، جهت پیشگیری از گسترش تخریبهای سطحی، ترمیم سریع نوارهای حفاری و مرمت چالههای موضعی، مقدار ۱,۸۷۱ تن عملیات لکهگیری به مساحت ۱۳ هزار و ۱۰۰ متر مربع به صورت بهسازی نقطهای در سطح شهر به اجرا درآمد.
معاون شهردار منطقه ۴ در پایان گفت: دستیابی به رقم ۱۴۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع بهسازی سطح معابر در این بازه زمانی، گویای حجم بالای عملیات نگهداشت عمرانی در منطقه ۴ است. این اقدامات منجر به بهبود چشمگیر کیفیت تردد، حذف نقاط خطرناک و ارتقای سطح رضایتمندی شهروندان شده و گامی مؤثر در جهت پایداری زیرساختهای شهری شده است.
انتهای پیام/
نظر شما