آماده‌باش خدمات شهری منطقه ۱۱ همزمان با جشن پیامبر مهربانی

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۱ از حضور مستمر نیروهای خدمات شهری در جشن «پیامبر مهربانی» و استمرار عملیات پاکسازی تا پایان مراسم در محدوده خیابان ولیعصر (عج) خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱؛ حسین پیراردی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه، از حضور مستمر و آماده‌باش نیروهای خدمات شهری این منطقه همزمان با برگزاری جشن «پیامبر مهربانی» به مناسبت سالروز میلاد حضرت محمد(ص) خبر داد.

وی اظهار کرد: نیروهای خدمات شهری از ساعات ابتدایی برگزاری مراسم تا پایان برنامه و اتمام عملیات پاکسازی، در محدوده خیابان حضرت ولیعصر(عج)، حدفاصل خیابان طالقانی تا میدان ولیعصر(عج)، مستقر بودند و نظافت مستمر معابر، جمع‌آوری پسماند و حفظ پاکیزگی محیط را دنبال کردند.

پیراردی افزود: بلافاصله پس از پایان مراسم نیز عملیات پاکسازی کامل محدوده انجام شد تا معابر و فضای پیرامونی محل برگزاری جشن در کوتاه‌ترین زمان به وضعیت مطلوب بازگردد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۱ تأکید کرد: حضور مستمر نیروهای خدمات شهری در رویدادهای فرهنگی و اجتماعی با هدف حفظ نظم، پاکیزگی و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای استفاده شهروندان انجام می‌شود.

انتهای پیام/

۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۷
کد مطلب: 85035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =