بازگشایی دسترسی خیابان استاد نظری به بزرگراه اشرفی اصفهانی

شهردار ناحیه ۲ منطقه ۲ گفت: در پاسخ به مطالبات شهروندان، دسترسی خیابان استاد نظری به بزرگراه اشرفی اصفهانی، باهدف بهبود شبکه معابر محلی و توزیع مناسب‌تر جریان ترافیک پس از سال‌ها بازگشایی شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، امین رضا فرهمند، شهردار ناحیه ۲ این منطقه گفت: خیابان استاد نظری که از معابر منشعب به بزرگراه شهید اشرفی اصفهانی است، پس از انجام مطالعات و بررسی‌های کارشناسی بار دیگر به شبکه دسترسی محلی متصل شد.

 وی افزود: این معبر طی سال‌های گذشته به دلیل ملاحظات ترافیکی مسدود بود و امکان دسترسی مستقیم از خیابان استاد نظری به بزرگراه شهید اشرفی اصفهانی وجود نداشت؛ موضوعی که درخواست‌های مکرر ساکنان محله پونک برای بازگشایی آن را به دنبال داشت.

 فرهمند ادامه داد: در پاسخ به مطالبات شهروندان، برداشت‌های میدانی و مطالعات ترافیکی لازم برای ارزیابی پیامدهای بازگشایی این معبر انجام شد و پس از بررسی شرایط ترافیکی محدوده، اجرای طرح در دستور کار قرار گرفت.

 شهردار ناحیه ۲ منطقه ۲ اظهار کرد: با اجرای اقدامات پیش‌بینی‌شده، خیابان استاد نظری مجدداً در چرخه دسترسی محلی قرار گرفت و زمینه برای تردد آسان‌تر ساکنان و استفاده بهتر از ظرفیت شبکه معابر منطقه فراهم شد.

 وی خاطرنشان کرد: بازگشایی این معبر علاوه بر بهبود دسترسی شهروندان محله پونک، به توزیع مناسب‌تر جریان ترافیک در معابر محلی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۷
کد مطلب: 85093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =