به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰، همزمان با دویست و بیست و هشتمین امید و افتخار امروز شنبه بیستویکم شهریورماه با حضور داود گودرزی معاون خدماتشهری و محیط زیست شهرداری تهران، رضا شنگی شهردار منطقه ۲۰، مهدی بختیاریزاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران، مدیران ارشد شهری و خانواده معزز شهدا، آئین افتتاح بازار میوه و تره مروارید برگزار شد.
شنگی شهردار منطقه گفت: بازار میوه و ترهبار «مروارید» در محله شهادت، در راستای توسعه خدمات محلهمحور و توزیع متوازن امکانات در سطح محلات به مساحت ۳۴۵ مترمربع و با کاربریهای میوه، فرنگی و بازرگانی، بهعنوان یکی از اقدامات تحولی مدیریت شهری احداث شده و خدمات به شهروندان انجام می شود.
وی افزود: با بهرهبرداری از این بازارچه، تعداد بازارهای میوه و ترهبار منطقه ۲۰ به ۲۹ واحد رسید و در مجموع ۳۰ هزار مترمربع از فضاهای شهری به این امر مهم اختصاص یافته است و دسترسی شهروندان به مراکز عرضه محصولات تازه و مورد نیاز روزانه، با کاهش فاصله دسترسی به ۵۰۰ متر، تسهیل شد.
شنگی ادامه داد: با همکاری به عمل آمده با سازمان میادین میوه و تره بار به زودی عملیات احداث اولین مرکز توزیع پروتئین در منطقه ۲۰ انجام خواهد شد که پس از افتتاح آن، ۲۹ واحد میوه و تره بار این منطقه را نیز پشتیبانی خواهد کرد و در آینده مشکلی برای توزیع اقلام مورد نیاز شهروندان نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه بر اساس آمار بانک مرکزی، قیمت محصولات در میادین میوه و تره ۴۵ درصد ارزانتر است گفت: امید است در آینده نزدیک با فراهم شدن شرایط برای عرضه مستقیم محصولات از تولیدکنندگان، کاهش قابل توجهی در قیمت ها داشته باشیم.
شهردار منطقه با بیان اینکه ۱۴ بازار میوه و ترهبار در قبله تهران دستاورد دوره ششم مدیریت شهری است اظهار داشت: گسترش بازارهای میوه و ترهبار در محلات، از جمله اقدامات مدیریت شهری منطقه ۲۰ در دوره ششم برای ارتقای دسترسی شهروندان به خدمات مورد نیاز و بهبود کیفیت زندگی شهری به شمار میرود.
انتهای پیام/
نظر شما