تلاش مستمر و برنامه‌ریزی شده اداره مسیل‌ها و قنوات در منطقه ۶

به همت عوامل اجرایی و نیروهای کارگری اداره مسیلها و قنوات منطقه۶ و برابر جدول زمان‌بندی طرح فوریتی ارتقای آمادگی شبکه‌های اصلی و فرعی جمع‌آوری آب‌های سطحی، لایروبی شفت بلوار کشاورز با طول بار دپو شده ۱۰ متر و حجم ۵ مترمکعب انجام شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ تهران؛ شبکه مسیل‌ها، کانال‌ها و شفت‌های زیرسطحی، شریان‌های حیاتی جمع‌آوری و هدایت آبهای سطحی در کلان‌شهرها محسوب می‌شوند. کانال خیام به عنوان یکی از اصلی‌ترین مسیرهای انتقال روان‌آبها در مرکز تهران، وظیفه هدایت آبهای ناشی از بارندگی را در محدوده وسیعی از منطقه ۶ بر عهده دارد. سرشاخه کشاورز که در زیر بلوار کشاورز امتداد یافته است، به دلیل قرارگیری در مسیر جریان آب از مناطق شمالی و مرکزی، همواره در معرض انباشت رسوب، لجن و پسماندهای ریز قرار دارد. شفت بلوار کشاورز به عنوان یکی از نقاط دسترسی و بازدید اصلی این کانال، نقش کلیدی در تخلیه رسوبات و تهویه شبکه ایفا می‌کند.

حسن اختردانش، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ با اشاره به این‌گونه مسائل شهری و تلاش مستمر شهرداری برای تأمین رفاه و آسایش شهروندان و پیشگیری از هرگونه آبگرفتگی و انسداد کانال‌ها و حوضچه‌ها گفت: برابر جدول زمان‌بندی طرح فوریتی ارتقای آمادگی شبکه‌های اصلی و فرعی جمع‌آوری آب‌های سطحی، عملیات لایروبی کانال خیام سرشاخه کشاورز در شفت بلوار کشاورز با طول بار دپو شده ۱۰ متر و حجم ۵ مترمکعب با موفقیت انجام شد.

وی، خاطر نشان کرد: اداره مسیل‌ها و قنوات شهرداری منطقه ۶ با هدف ارتقای آمادگی شبکه‌های اصلی و فرعی جمع‌آوری آب‌های سطحی، پیشگیری از آبگرفتگی معابر و افزایش ظرفیت هیدرولیکی کانال‌ها، طرح فوریتی لایروبی کانال خیام سرشاخه کشاورز را در شفت بلوار کشاورز به اجرا گذاشته است. این عملیات که با حضور عوامل اجرایی و نیروهای کارگری و نظارت مستقیم کاظمی، رئیس این اداره انجام شده است.  

اختردانش، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ با اشاره به این‌گونه مسائل شهری و تلاش مستمر شهرداری برای تأمین رفاه و آسایش شهروندان و پیشگیری از هرگونه آبگرفتگی و انسداد کانال‌ها و حوضچه‌ها گفت: شبکه مسیل‌ها و کانال‌های زیرسطحی، اگر به موقع لایروبی و پاکسازی نشوند، در زمان بارندگی با بحران آبگرفتگی مواجه خواهیم شد. خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی و کارگران اداره مسیل‌ها و قنوات، عملیات لایروبی کانالها و حوضچه‌های زباله گیر طبق برنامه پیش می‌رود.  

اختردانش، در پایان ضمن قدرشناسی از کارگرانی که در اعماق زمین مشغول کارند، یادآوری کرد: کار در اعماق زمین، در فضایی بسته، تاریک، مرطوب و بدبو، بسیار طاقت‌فرسا و گاهی خطرناک است. کارگران اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه۶ با وجود این سختی‌ها، با جان و دل کار می‌کنند تا شهروندان در هنگام بارندگی دچار مشکل نشوند. این عزیزان، گمنام‌ترین و زحمت‌کش‌ترین خادمان شهر هستند که در شرایطی دشوار، امنیت و آسایش شهر را تضمین می‌کنند.

فراموش نکنیم؛ جای پسماند و زباله داخل کانال نیست! از همه شهروندان و کسبه درخواست می‌شود که از ریختن هرگونه زباله و نخاله در کانال‌ها، شفت‌ها و جوی‌های آب جدا خودداری کنند. هر قطعه زباله که در این فضاها ریخته می‌شود، زحمت چند روزه عوامل اجرایی را خنثی می‌کند و ممکن است منجر به آبگرفتگی و خسارت به خود شهروندان شود.

انتهای پیام/

۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۵:۱۹
کد مطلب: 85650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =