‌ اجرای مرحله چهارم طرح تحولی ۳۶۰ درجه نگهداشت عمرانی در منطقه ۳

مرحله چهارم طرح تحولی ۳۶۰ درجه نگهداشت عمرانی شهرداری منطقه ۳ با هدف ارتقای کیفیت و ایمنی معابر اجرا شد. در این مرحله، ۳ هزار و ۶۱۱ تن آسفالت مصرف و ۴ هزار و ۲۰۰ نقطه رفع خطر و لکه‌گیری شد و ۲۶۰۰۰ متر طول ترک های روسازی آسفالت معابر عملیات درزگیری به انجام رسیده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، فرزاد فرهادیان معاون فنی و عمرانی در این خصوص ابراز داشت: در این مرحله عملیات عمرانی مختلفی در سطح معابر منطقه انجام شد که شامل مرمت و بهسازی آسفالت، هموارسازی نوارهای حفاری، اصلاح آسفالت پیرامون دریچه‌ها و ترمیم خرابی‌های ناشی از جنگ های ۱۲ روزه و رمضان بود.

فرهادیان اظهار داشت: عملیات لکه‌گیری آسفالت در شش ناحیه منطقه اجرا شد و طی آن، ۴۲۰۰ نقطه از معابر با مصرف ۳ هزار و ۶۱۱ تن آسفالت مرمت شد و ۲۶۰۰۰ متر طول ترک های روسازی سطح معابر عملیات درزگیری انجام گردید.  

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ بیان داشت: این اقدامات با هدف جلوگیری از گسترش خرابی‌های معابر، ساماندهی نوارهای حفاری و بهبود شرایط تردد شهروندان در قالب طرح تحولی ۳۶۰ درجه نگهداشت عمرانی انجام گرفت.

انتهای پیام/

۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۴
کد مطلب: 85793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =