اجرای عملیات خط‌کشی حیاط مدارس محلات شمال‌غرب تهران

همزمان با اجرای طرح «استقبال از مهر»، عملیات خط‌کشی و رنگ‌آمیزی حیاط مدارس محلات شمال‌غرب تهران با هدف آماده‌سازی، ساماندهی و ارتقای ایمنی محیط‌های آموزشی در آستانه بازگشایی مدارس به اجرا در آمد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، در مرحله نخست عملیات خط‌کشی و رنگ‌آمیزی حیاط مدارس حیاط مدرسه شهید خرازی به طول ۴۰۰ متر و مدرسه سردار سلیمانی به طول ۵۳۰ متر خط‌کشی و ساماندهی شد.

این عملیات در مدارس ناحیه ۳ و با هماهنگی واحد ترافیک ناحیه انجام شد و شامل اجرای خطوط صف با رنگ زرد و خط‌کشی زمین‌های ورزشی فوتبال و والیبال با رنگ سفید بود.

اجرای این اقدامات با هدف ایجاد نظم بیشتر، ارتقای ایمنی دانش‌آموزان و فراهم‌سازی محیطی منظم و بانشاط برای حضور دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید انجام گرفت.

انتهای پیام/

۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۰
کد مطلب: 85836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =