به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حقبین، شهردار منطقه یک، در جلسه هیئت امنای محلات گلها و شهرک نفت، جابجایی مرکز تخلیه زباله و تبدیل این محدوده به بافت مسکونی پس از۲۵سال را از اقدامات مهم مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: با این اقدام واجرای آن، کیفیت زندگی شهروندان این محلات ارتقا محسوسی خواهد یافت.
وی با اشاره به رویکرد محلهمحوری و حکمرانی محلی افزود: برگزاری نشستهای مستمر با هیئتهای امنا، زمینه ارتباط نزدیک مدیران شهری و شهروندان و پیگیری مؤثر مسائل و معضلات محلی را فراهم میکند.
حقبین، تکمیل خیابان ۳۵ متری شهید افتخاری و رفع بنبست ترافیکی محلات، احداث سوله بحران شهدای مازندران (یاران) و اجرای تفرجگاه خرگوشدره را از دیگر اقدامات ناحیه برشمرد و درباره توسعه بوستان مهرگان گفت: این بوستان فرامنطقهای ظرفیت تبدیل شدن به مجموعهای مدرن با جذب سرمایهگذار را دارد.
امیر لیلاز، شهردار ناحیه ۶، نیز از برپایی میزهای خدمت ، گشت های پیاده مشترک با اهالی و معتمدین محلات و ثبت بیش از ۵۰۰ مصوبه در ۱۰۰ روز گذشته، اجرای نقاشی دیواری بلوار آبادان با نظر شهروندان، پخش بیش از هزار و ۱۰۰ تن آسفالت مکانیزه و رصد مستمر ساختوساز املاک خبر داد.
در این نشست همچنین ۱۴ مصوبه در موضوعاتی از جمله ساماندهی ورودی شهرک نفت، توسعه بوستان مهرگان، گردشگری خیابان دزفول، احداث مرکز خدمات درمانی و سرای محله گلها، بهسازی ورزشگاه سلحشور و ساماندهی بازار هفتگی به تصویب رسید.
انتهای پیام/
نظر شما