ملاقات مستقیم مدیرکل سرمایه انسانی با بیش از ۶۰ نفر از کارکنان منطقه یک و برج میلاد

ملاقات مستقیم امیر یزدی، مدیرکل سرمایه انسانی شهرداری تهران، صبح امروز سه‌شنبه با کارکنان منطقه یک و در ادامه با کارکنان مجموعه برج میلاد تهران برگزار شد و مسائل و درخواست‌های بیش از ۶۰ نفر از کارکنان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل سرمایه انسانی شهرداری تهران، در ادامه برنامه ملاقات‌های مستقیم با کارکنان، امیر یزدی صبح امروز سه‌شنبه با جمعی از کارکنان منطقه یک و در ادامه با کارکنان مجموعه برج میلاد تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدارها، کارکنان مسائل، درخواست‌ها و پیشنهادهای خود را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند و موضوعات مطرح‌شده با حضور مدیرکل سرمایه انسانی مورد بررسی قرار گرفت.
یزدی در این ملاقات‌ها بر بررسی دقیق و پیگیری موضوعات مطرح‌شده در چارچوب ضوابط و مقررات تأکید کرد.
گفتنی است برنامه ملاقات مستقیم مدیرکل سرمایه انسانی با کارکنان مناطق، معاونت‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران در کنار ملاقات‌های هفتگی اداره‌کل، به‌صورت مستمر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶
کد مطلب: 86606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =