طنین نشاط و پویایی در اقلیم فرهنگ و هنر؛ بوستان لاله میزبان مسابقات پرشور دو امدادی منطقه ۶ شد

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶ تهران با تأکید بر اینکه «ورزش همگانی شریان حیاتی توسعه سرمایه اجتماعی است»، از برگزاری پرشکوه مسابقات دو امدادی به مناسبت هفته تربیت‌بدنی در بوستان لاله خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، همزمان با گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی، رویداد ورزشی و پرنشاط «دو امدادی»، به همت و مشارکت ناحیه دو ، محله کشاورز در فضای سرسبز و خاطره‌انگیز بوستان لاله برگزار شد؛ رویدادی که با استقبال چشمگیر شهروندان و ورزش‌دوستان، موجی از انرژی مثبت را در پایتخت به جریان انداخت.

‌

در همین راستا، مهدی بصیری، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۶، در حاشیه این مسابقات با اشاره به رویکرد کلان مدیریت شهری در حوزه سلامت شهروندان تصریح کرد: «هدف ما از برگزاری چنین رویدادهایی، فراتر از یک رقابت ورزشی ساده است؛ ما به دنبال نهادینه‌سازی فرهنگ ورزش همگانی، تقویت روحیه کار تیمی و دمیدن روح نشاط و پویایی به کالبد محلات هستیم.»

‌

بصیری با تمجید از نقش‌آفرینی سازنده مدیریت محلی در محله کشاورز افزود: «بوستان لاله به عنوان یکی از مهم‌ترین پاتوق‌های فرهنگی و اجتماعی تهران، ظرفیت بی‌نظیری برای ارتقای شاخص‌های سلامت عمومی دارد و مدیریت شهری منطقه ۶ خود را متعهد می‌داند تا با اجرای برنامه‌های جمعی، گام‌های استواری در مسیر شادابی شهروندان بردارد.»

‌

این رقابت نفس‌گیر که میان تیم‌های شرکت‌کننده در فضایی سرشار از هیجان، اخلاق ورزشی و رفاقت سالم جریان داشت، در نهایت با معرفی نفرات و تیم‌های برتر به نقطه اوج رسید و طی مراسمی با حضور مدیران شهری، به قهرمانان این دوره، مدال، حکم قهرمانی و جوایز ارزنده‌ای اهدا شد.

انتهای پیام/

‌

۴ آبان ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۵
کد مطلب: 87485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =