به گزارش شهر، محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در آیین افتتاح و بهرهبرداری از پروژههای سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران که صبح شنبه- ۹ اسفند ۱۳۹۹- برگزار شد، به تاریخچه و هدف تاسیس میادین میوه و تره بار اشاره کرد و یکی از مهمترین دلایل ایجاد این میادین را شبکه توزیع ناکارآمد محصولات غذایی، کشاورزی و میوه و تره بار عنوان کرد.
به گفته او؛ این ناکارآمدی سبب شده تا از زمان رژیم گذشته، مسئولان به فکر یک توزیع کارآمد باشند. نخستین بازار میوه و تره بعد از انقلاب اسلامی هم در تهران و در زندان «قزل قلعه» ایجاد شد و هدف آن، کم کردن واسطه های زیادی بود که سبب افزایش قیمت محصلات کشاورزی میشد.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه میادین میوه و ترهبار با کاهش فاصله میان تولید کننده و مصرف کننده و استفاده از لوازم علمی و فنی توانستند رضایت بخش زیادی از شهروندان را جلب کنند، گفت: بر اساس نظرسنجیها سازمان میادین میوه و تره بار در مقایسه با دیگر بخشها توانسته نمره قابل قبولی از سوی شهروندان بگیرد.
هاشمی در عین حال این را گفت که: در کنار رضایتمندی شهروندان اما؛ باید نگاه آسیب شناسانه هم به این موضوع داشت. درواقع باید ببینیم آیا واقعا میادین میوه و تره بار واسطهها را حذف کردند؟ احساس میشود هنوز قیمت محصولات کشاورزی از تولید کننده تا مصرف کننده ، فاصلهای ۱۰ برابری دارد. این فاصله نشان میدهد هنوز به اهداف اصلی این سازمان نرسیدیم هرچند بخشی از قیمت کاسته شده است.
به گفته او؛ هنوز مشکلاتی در نحوه واگذاری و قیمت غرفهها و قیمت محصولات وجود دارد که اگر تلاش شود و این مشکلات را حل کنیم، رضایت مندی شهروندان بیشتر خواهد شد.
به گزارش شهر، صبح امروز، هشت بازار جدید میوه و ترهبار در پنج پهنه شمالی، جنوبی، غربی، شرقی و مرکزی پایتخت با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، کاظم خاوازی، وزیر جهاد کشاورزی و بخری اعضای شورای شهر و مدیران شهری افتتاح شد. علاوه بر این هشت بازار، یک خوابگاه کارگری و ساختمان متمرکز ستادی این سازمان نیز همزمان به بهرهبرداری رسید.
خبرنگار: فریبا رحمانی
نظر شما