محمد علیخانی، رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در تشریح جزییات راهکارها و سیاست های پیشنهادی شورای اسلامی شهر و شهرداری تهران به ستاد ملی مبارزه با کرونا جهت حل مشکلات ترافیکی و ایجاد فاصله اجتماعی در محدوده های مرکزی شهر تهران به خبرنگار شهر گفت: به منظور ساماندهی ترافیک معابر و کنترل آلودگی هوا در محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا تا اطلاع ثانوی از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۶، محدوده های مذکور با رعایت دستورالعمل ترافیکی پیوست اجرا می شود.
او تاکید کرد: اعمال قانون و سختگیری پلیس برای پارک دوبل خودروها، اجرای پارک حاشیه ای و اعمال قانون برای متخلفین از جمله پیشنهاداتی بود که در این پیوست مطرح شده است.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه تاکسی ها برای رعایت فاصله اجتماعی فقط ۲ نفر مسافر در صندلی عقب سوار می کنند، اضافه کرد: شهرداری تهران (معاونت حمل و نقل و ترافیک) موظف است تمامی معافیت های دوره شرایط خاص را محاسبه و برای جبران آنها از محل اعتبار مربوط به پیشگیری و مقابله با کرونا مطالبه کند.
به گفته علیخانی، تامین تعداد یک هزار دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای شهرداری تهران از محل اعتبارات مربوط به پیشگیری و مقابله با کرونا برای رعایت فاصله اجتماعی، تحقق حمایت از اقشار آسیب پذیر حمل و نقل و عمومی؛ رانندگان تاکسی، اتوبوس، مینی بوس، رانندگان بین شهری با توجه به مصوبه هیات وزیران مبنی بر آسیب پذبر بودن این قشر جزو دیگر پیشنهادات مطرح شده بوده است.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد : همچنین پیشنهاد شده است که برای کمک راهبران حمل نقل و عمومی (رانندگان تاکسی، وانت، اتوبوس، مینی بوس، ون و راهبران قطار شهری) و نظم دهندگان حمل و نقل عمومی (نیروهای خدوم پلیس راهور) بخاطر حضور ۱۰۰ درصدی برای رعایت فاصله اجتماعی هوشمند، بسته معیشتی و کمک های نقدی ویژه در نظر گرفته شود.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران اضافه کرد: همین طور پیشنهاد شده تا بمنظور توزیع حجم ترافیک، در طول شبانه روز و ایجاد فاصله اجتماعی بیشتر و همچنین کمک به جبران معیشت اقشار جامعه، ساعت کار مشاغل مورد تایید ستاد ملی مبازره با کرونا تا ساعت ۳ بامداد مجاز باشند، همچنین با توجه به لزوم کاهش تقاضای حمل و نقل همگانی، ادارات و سازمان های دولتی از محل هزینه ایاب و ذهاب کارکنان، موظف به راه اندازی سرویس های گروهی ویژه کارکنان با رعایت ضوابط فاصله گذاری هوشمند با همکاری شهرداری ها هستند.
او با بیان اینکه در پی شیوع ویروس کرونا و با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، ورود همه خودروها به محدوده طرح ترافیک کنترل آلودگی هوا آزاد شد، گفت: به تبع آن استفاده شهروندان از وسیله نقلیه شخصی جهت تردد، موجب افزایش ترافیک معابر اصلی در محدوده های مرکزی شهر و تأخیر در تردد و ترافیک شدید افزایش نارضایتی شد. همچنین با بازگشایی بسیاری از فعالیت های شهری شاهد اشباع فضای پارک حاشیه ای و توقف وسایل نقلیه بصورت پارک غیر مجاز و دوبله بودیم که بشدت ظرفیت تردد معابر اصلی در محدوده های مذکور را کاهش داده بود.
علیخانی با اشاره به اینکه بررسی های انجام شده نشان می دهد که آزاد شدن ورود همه خودروها به محدوده مذکور باعث افزایش سفرهای غیر ضروری شده است، افزود: بررسی اطلاعات ترافیکی نشان می دهد که محدوده طرح ترافیک در اول اردیبهشت ماه سال١٣٩٩ نسبت به ۲۵ فروردین ماه، با توجه به صدور مجوز فعالیت تعداد قابل توجهی از اصناف و کسبه در مرحله اول ۴۲ درصد و در محدوده کنترل آلودگی هوا ۴۵ درصد و در معابر اصلی کل شهر (شامل محدوده های مذکور) ۴۵ درصد افزایش تردد داشته است.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران ادامه داد: با توجه به جلسه مشترک با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، اجرای محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا از روز شنبه (١٧ خرداد ١٣٩٩) تا اطلاع ثانوی از ساعت ۸ صبح آغاز و تا ساعت ١۶ ادامه دارد.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل با بیان اینکه از ساعت ۱۴ لغایت ۱۶، خروج از محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا رایگان است، اضافه کرد: با توجه به شروع ساعت کار کارکنان دولت و بخش های تابعه این امکان برای آنها ایجاد می شود که بدون پرداخت عوارض برای سفرهای کاری خود، وارد محدوده های مذکور شده و در ساعات مشخص شده خارج شوند.
او با بیان اینکه برای صدور مجوز ورود به محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا، اخذ معاینه فنی برای تمامی وسایل نقلیه الزامی است، افزود مالکین می توانند با رعایت فاصله اجتماعی و به شکل زوج و فرد نسبت به دریافت معاینه فنی اقدام کنند. با توجه شرایط کنونی کشور و تشویق شهروندان تهرانی به استفاده از وسیله نقلیه شخصی برای سفرهای ضروری، تخفیف ۵۰ درصدی نسبت به مبلغ عوارض مصوبه شورای اسلامی شهر تهران از محل یارانه که توسط دولت محترم تأمین می شود، پیشنهاد می شود.
معافیت و تخفیف عوارض طرح ترافیک برای چه کسانی است؟
به گفته علیخانی، تاکسی های اینترنتی پلاک تهران، تاکسی های پلاک ع تهران، تاکسی های تلفنی پلاک تهران، وانت بارهای پلاک تهران، سرویس مدارس، تمامی مینی بوس ها و اتوبوس های سرویس دهنده ادارات و خودروهای کادر درمان مشغول در محدوده ها با معرفی ستاد مقابله با بیماری کرونا که در سامانه «تهران من» ثبت نام شده اند، در سقف مصوب، از پرداخت عوارض تردد در محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا معاف خواهند شد.
او با تاکید براین نکته که ساکنین محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا که در سامانه تهران من ثبت نام کرده اند، تخفیف عوارض آنها از ۵۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش خواهد یافت، عنوان کرد: با اجرای محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا، ضروری است در مناطق مرکزی شهر اعمال مقررات در خصوص نظارت بر پارک وسایل نقلیه در محل های مجاز و نیز جلوگیری از توقف پارک غیر مجاز و دوبله جهت حفظ ظرفیت معابر اصلی توسط پلیس محترم راهور صورت بگیرد.
خبرنگار: الهه خانی
نظر شما