شهرداری منطقه۲ در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود در رفع دغدغه‌های کادر بهداشت و درمان ،دومین محموله کمک‌های تجهیزات بهداشتی و دستگاه واترجت را به بیمارستان های میلاد و حضرت رسول(ص) اهدا کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲ ، رسول کشت پور، شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: دومین محموله کمک‌های تجهیزات بهداشتی برای مقابله با بیماری کوئید ۱۹ برای توزیع در بیمارستان‌ها توسط ستاد مقابله با بیماری کرونا در منطقه۲ تهیه شد.

او  افزود: این تجهیزات بهداشتی شامل ۵۰۰لیتر محلول ضد عفونی کننده،۵۰عدد شیلد ، ۵۰عدد عینک ، ۱۲۰۰ عدد دستکش و سایر اقلام ضروری همچون ماسک و...برای استفاده در بیمارستان‌ها است. کشت پور با بیان اینکه بیمارستان ها و مراکزدرمانی مسئولیت تامین و تضمین سلامت مراجعه کنندگان را دارند افزود: بر همین اساس مدیریت منطقه ۲ در راستای مسئولیت اجتماعی خود در صیانت از سلامت شهروندان ، علاوه بر اهدای تجهیزات بهداشتی به بیمارستان ها، دو دستگاه واترجت جهت شستشو و ضدعفونی مکانیزه به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) اهدا کرد.

شهردار منطقه۲ بیان داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا یکی از نگرانی‌های اصلی تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی بود که مدیریت شهری تلاش دارد در این زمینه همراه کادر درمانی و محافظان سلامت باشد.

 این کمک ها  دومین محموله اهدایی ستاد مقابله با کرونا منطقه۲ پایتخت است و نخستین محموله نیز چندی پیش به بیمارستان های مدرس ، میلاد، حضرت رسول (ص) تحویل داده شد.

۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
کد مطلب: 989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =