معاون حملونقل و ترافیک منطقه ۱۰ از برگزاری مراسم روز جهانی بدون خودرو و راهاندازی «اتاق درک خطر» در پارک آموزش ترافیک این منطقه خبر داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، امیر عزیزیفر با اشاره به برنامههای آموزشی و فرهنگی این معاونت در حوزه ارتقای ایمنی ترافیک اظهار کرد: همزمان با روز جهانی بدون خودرو، برنامهای با هدف ترویج فرهنگ ترافیک، افزایش آگاهی شهروندان و توجه به اهمیت حملونقل پاک در پارک آموزش ترافیک منطقه ۱۰ برگزار شد.
وی افزود: در این مراسم، «اتاق درک خطر» با رویکردی آموزشی و تجربهمحور راهاندازی شد تا کودکان و نوجوانان بتوانند در فضایی تعاملی، با استفاده از بازیها و تجهیزات آموزشی ترافیکی، با موقعیتهای پرخطر در معابر آشنا شده و شیوه صحیح مواجهه با این شرایط را تمرین کنند.
معاون حملونقل و ترافیک منطقه ۱۰ ادامه داد: آموزش مفاهیم ترافیکی در سنین پایه، یکی از مؤثرترین مسیرها برای نهادینهکردن رفتارهای صحیح و مسئولانه در معابر شهری است و تلاش میکنیم آموزشها در پارک ترافیک از شکل صرفاً نظری خارج شده و به تجربهای جذاب و کاربردی برای کودکان و نوجوانان تبدیل شود.
عزیزیفر خاطرنشان کرد: روز جهانی بدون خودرو نیز فرصت مناسبی برای توجه بیشتر به موضوعاتی همچون پیادهمحوری، استفاده از حملونقل عمومی، کاهش سفرهای غیرضروری با خودروی شخصی است.




انتهای پیام/
نظر شما